6 секунди! Това е максималното време, през което Вашите клиенти поглеждат един билборд. И тези 6 секунди са критични за успеха на Вашата външна реклама.

Затова преди да поръчате дизайн на билборд, уверете се, че имате работа с хора, които знаят за какво става въпрос.

Как ще ви убедим, че ние, от Алекс Визия знаем за какво става въпрос при изработка на рекламни билбордове?

Изготвяме всеки дизайн на билборд, мислейки за тези 6 секунди. Те са нашия основен критерий в изготвянето на дизайна.

Какво точно ще получите, ако поръчате дизайн на билборд от Алекс Визия?

Няма място за скучни билбордове по магистралата. Няма място и за неразбираеми дизайнерски решения. Затова дизайнът на билборд от Алекс Визия е преди всичко ясен, открояващ се.

Той показва:

  • какво точно предлагате
  • за кого е предназначено
  • каква е ползата

Вместо да създаваме някаква сложна и объркана картина, ще поставим ярки акценти.

Ще подчертаем ключовия детайл, за да изпъкне посланието и да бъде забелязано мигновено от движещите се по магистралата потребители.

За билборда в големия град на възлови кръстовища можем да използваме повече детайли. Там визията позволява повече информация. Вариантите които ще ви предложим и обсъдим заедно, ще родят правилната и точна визия.

Визията, чрез която ще забележат и запомнят офертата ви.

 

Как ще постигнем такъв дизайн на билборд ?

Ще заложим на:

  • Подчертана корпоративна идентичност и лого – ще направим ярки корпоративните ви цветове и ще подчертаем логото в дизайна
  • Интересни детайли в дизайна – един скучен и „равен” билборд ще бъде игнориран. Затова в дизайна на Вашия билборд ще поставим освежаващи акценти – по-ярки цветове, блясък, гланц, мат… Ще създадем динамична, експресивна визия, която грабва с настроение.
  • Тези визуални детайли ще носят съдържание – ще подчертаем точно информацията, която е важна за вас – основна оферта, промоция, призив, бранд – като създадем силен контраст между шрифта, изображението и фона. За да постигнете популяризиране на Вашата марка.
  • Билборда се печата на широкоформатен екосолвентен принтер MUTOH върху винил, устойчив на влага и слънчеви лъчи!
  • Точен размер – ще мащабираме дизайна на билборда ви точно според нужния размер, за да се разбира лесно съдържанието. Стандартните размери са 4х3 м.
  • Разнообразни варианти на билборд – ще изработим за вас скролери, мега бордове, рекламни колони…. Всякакви рекламни материали в голям формат.

Накратко, ще претворим това, което искате да кажете на клиентите във визия, която не може да се подмине просто така. Поръчайте изработка на билборд от Алекс Визия.

Защото знаем какво е да рекламираш ефективно за 6 секунди.