Осигурете лек и вълнуващ път на посланието си – превърнете фирмения автомобил в атрактивна реклама!

Какво ще кажете потребителят да среща Вашия бранд и Вашето рекламно послание докато отива на работа или се прибира у дома, или пътешества…?

Точно тогава той събира впечатления и трупа информация, които биха го упътили може би точно към Вашата компания.

Помислете за брандиране на фирмените автомобили!

Брандирането на коли е ефективна външна реклама, именно защото се реализира в ритъма на ежедневието.

Свържете се с Алекс Визия  и поръчайте проект и изработка на брандиране на фирмените автомобили. Превърнете ги в атрактивна реклама и привлечете нови клиенти.

Защо да поръчате брандиране на фирмени автомобили от Алекс Визия?

Ще си гарантирате забелязване, открояване и ефектно комуникиране на фирмената идентичност в едно. Ще се сдобиете с атрактивна подвижна медия!

Какво точно ще направим за вас?

 1. На първо място ще заложим на прозрачността и директността. Още в началото ще ви ориентираме за информацията и насоките, които са ни нужни и директно ще ви обясним какво ще направим. В съдържателен бриф ще изградим ясна представа за процеса на работа, цената и крайния резултат.
 2. За да отговаря напълно офертата на Вашето задание, преди изработка на дизайн за брандиране на фирмените автомобили, ще зададем уточняващи въпроси за детайлите във визията. Необходими са ни размерите и точния модел на колата.
 3. Дизайнер ще изготви визия, характерна за компанията ви. Ще включи, съчетае и подчертае ефектно всички ключови елементи на корпоративната Ви идентичност и основното Ви предложение. Ще подготви атрактивна рекламна графика, за да сте свежи и забележими на пътя.
 4. Ще съобразим дизайна с конкретния модел на фирмените автомобили посредством точен чертеж на модела, взет от CAR ART албума.
 5. Ще предложим  варианти и ще препоръчаме оптималния сред тях, с оглед на Вашите виждания, цели и бюджет.
 6. Ще ви консултираме как да откроите важните за фирмата данни и послания – телефон, email, адрес, лого, слоган, симпатичен рекламен акцент…
 7. Ще обработим снимките до най-малкия детайл, за да се постигне ярък визуален ефект.
 8. Ще отпечатаме Вашия бранд на широкоформатен екосолвентен принтер Mutoh 160 за постигане на отлично качество и устойчивост на изображенията. Ако желаете транспорстното средство може да бъде брандирано частично или пък само с надписи, изрязани от PVC фолио на плотер.
 9. Ако поръчате обаче брандиране на целия автопарк, ще ви направим изгодна оферта! Колкото повече автомобили брандирате, толкова по-ниска ще бъде цената на услугата, защото дизайна се прави само веднъж, а след това заплащате само за печат и облепване.
 10. Ще обработим брандираните автомобили с пистолет с топъл въздух за постигане на идеална гладкост – без мехурчета.
 11. Ще използваме каст фолио ORACAL, за да гарантираме перфектна визия за дълго. Трайността на цветните плотерни каст фолиа е 7 години, а на металиците 5 години.
 12.  Ако клиента желае по-нискобюджетен вариант, ще направим ефектен цветен акцент от цветно фолио, изрязан на плотера по контур.  Ще добавим информацията в контрастен цвят и ще получим съчетание, което ще стои красиво и същевременно няма да е скъпо. Няма нищо невъзможно, когато заложим на смела композиция от елементи, съчетани с вкус.

А готовият дизайн ще отговаря 100 % на уточненото задание по проект.

Единственото, което трябва да знаем при започване е точният модел и година на произвоство. Ще ни помогнете ако изпратите снимки отпред, странично и отзад или ни дадете възможност ние да я заснемем и измерим лично с цел точност на всеки детайл, който ще облепим.

Доверете се на Алекс Визия за брандиране на автомобили, ванове, пикапи, бусове, камиони, строителна техника и разширете пазарния си дял.

Потърсете ни и ще се убедите, че брандирането на автомобили е идеален начин за привличане на НОВИ КЛИЕНТИ!