Трансферен печат и сублимация с пресата на STAHLS

Трансферен печат и сублимация с пресата на STAHLS

Облечете с гордост Вашия бранд

Впечатлете клиентите с вашето брандирано фирмено облекло!

Брандирането на работно облекло е значим инструмент от затвърждаването на корпоративната идентичност на всяка компания с ясна визия и изграден фирмен стил.

Официални екипи на бранда постигат няколко цели наведнъж:

  • Стимулират служителите, като им показват, че компанията мисли за тях.
  • Създават атмосфера на екипност, следване на фирмената култура и уважение на корпоративната идентичност.
  • Утвърждават бранда пред клиентите, като информират и обогатяват образа на компанията в действие.

Професионалното брандиране на работно облекло създава разпознаваемост и открояване от конкуренцията в моментите на директна връзка с клиентите – в процеса на самата продажба.

Свържете се с Алекс Визия и брандирайте вашето фирмено облекло!

Поръчайте изработка на дизайн на рекламно работно облекло и направете от служителите си живи реклами. Можете да разчитате на Алекс Визия за:

  • Професионална и креативна подкрепа при оформяне на заданието за брандиране на работно облекло – брандиране на дрехи, официални екипи, тениски
  • Открояване на важната информация – ще направим дизайн на работно облекло, в който най-важните компоненти – лого, слоган, сайт или пък  имидж визия са и най-атрактивните и знакови  компоненти.
  • Пресъздаване на корпоративните цветове и шрифтове – работим с професионални машини за печат и щамповане. Използваме първокачествени екосолвентни мастила. Работим с фолио за трансферен печат, извършван посредством преса. А също и с машина за директен печат върху тъкани. Това гарантира, че печатът върху работното облекло дълго време ярко ще излъчва корпоративната Ви идентичност, колкото и често да се налага да почиствате дрехите.
  • Трайността се отразява и на четливостта – Вашето лого ще се запази непокътнато и надписите върху облеклото ще се разчитат дълго време

Поръчайте брандиране на работно облекло от Алекс Визия днес!