Очаровайте клиентите още преди да са влезли в магазина  с брандирана витрина от Алекс Визия.

Витрината на магазина или офиса трябва да насочва, привлича, окуражава, утвърждава и очарова. Трябва да отговаря на определени очаквания и да обещава получаване на определени ползи. Да бъде насочена към стимулиране на уверено действие.

Алекс Визия предлага брандиране на витрини на много добри цени. Посетете офиса ни в София, за да уточним  концепцията за дизайн на Вашата витрина.

Изработваме витрини със стикери от перфо фолио , PVC и пясъкоструй с разнообразни текстури, които имаме в каталог. Размерите са неограничени. Разполагаме с широкоформатни машини, които могат да изработят рекламни визии в огромен мащаб. Просто пуснете запитване за  желан от Вас размер  или се обадете. Ако разполагате със снимка на обекта можете да ни я предоставите, за да направим фотомонтаж, чрез който да си представите едно към едно как ще изглежда брандираното стъкло на вашето помещение.

Доверете се на Алекс Визия за брандиране на автомобили, ванове, пикапи, бусове, камиони, строителна техника и разширете пазарния си дял.

Често пъти клиента иска да скрие нежелани детайли вътре в магазина, които да не се виждат през стъклото. Тогава бранда идва на помощ  и умело „маскира“ желаното от вас. Не е нужно много. Всичко е възможно, когато заложим на смелата композиция.

Защо да се доверите на дизайна на Алекс Визия за брандиране на Вашата витрина?

На много добра цена ще се сдобиете не просто с красива витрина, а с картина. Залагаме на визия, която кани хората да влязат и да разгледат. Подхождаме прагматично и артистично едновременно, а това ни помага да отговорим и на най-големите очаквания на нашите клиенти.

Как ще постигнем такава визия?

  • Ще използваме очакванията на Вашите клиенти като вдъхновение.
  • Ще вникнем в заданието, желанията, изискванията и визията Ви.
  • Ще предложим дизайн на витрина, който предизвиква и Ви отличава.
  • Ще сме готови в максимално кратък срок.
  • Ще настроим прецизно наситеността на цветовете, за да подчертаем Вашия фирмен стил и в уговорения срок ще имате брандирана витрина, която кани хората да разгледат.

Поръчайте брандиране на витрина от Алекс Визия и очаровайте клиентите си!