Дизайн на опаковки и етикети, които продават!

Вашият клиент влиза в магазина. Обикаля покрай рафтовете. Оглежда стоките. Търси решение. Ще забележи ли Вашият продукт? Или ще го подмине? Ако го забележи, ще го сложи ли в количката?

Все важни въпроси, които може би си задавете всеки ден. Отговорите до голяма степен зависят от:

Опаковката и етикета!

Отдавна е ясно, че първо се купуват опаковката и етикета. Така както вкусната храна първо се изяжда с очите.

Това важи особено за продукти, които не са от най-привлекателните на външен вид, както и за такива, които изискват по-информиран избор.

Доверете се на Алекс Визия за дизайн на опаковки и етикети, изпъкнете пред конкурентите и заинтригувайте клиентите. Ще получите дизайн, който ще впечатли потенциалните ви клиенти, за да предпочетат те Вашия продукт.

Защо да изберете Алекс Визия за дизайн на опаковки и етикети?

Всекидневно хората са заливани с реклами, с предложения, с подкани. Затова донякъде са притъпили чувствителността си към натрапчиви послания и оферти.

В тази борба за вниманието на потребителите, дизайнът на Алекс Визия е това, което дава предимство за Вашия продукт.

  1. Заедно с Вас ще оформим подходяща концепция за дизайн на опаковките и етикетите. Ще изведем важните графични елементи на опаковката и ще уточним коя е важната информация на етикета. Ще изберем визията и материалите, спрямо клиентите и стоката. Някои опаковки могат да излъчват достъпност и практичност, а други – лукс и престиж.
  2. Ще Ви помогнем да развиете началната си идея и ще създадем дизайн, който отчетливо демонстрира ползата от употреба на Вашия продукт. В дизайна ще откроим ценното за потребителите, това, за което ще се оглеждат в магазина
  3. Ще създадем изчистен минималистичен дизайн на етикета или опаковката, за да види лесно клиентът това, което ще го тласне към решение. Ще заложим на ясна визия на логото, ефектна и приятна типография, ярки и точни цветове, ясен шрифт. Ще направим забележимо и четливо всичко важно на етикета.

Поръчайте дизайн и печат на опаковки и етикети от Алекс Визия, доверете се на комбинацията от прагматичност, креативност и професионализъм.

Сдобийте се с опаковки и етикети, които:

  • Впечатляват, демонстрират, продават – на точните хора в точния момент.
  • Опаковки и етикети, които работят за Вас като опитни продавачи!