Дизайн и изработка на брошури от Алекс Визия

Брошурата е рекламен материал, който описва ползата от офертата, показва продукта и на практика играе ролята на магазин в ръцете на клиента. Затова може да окаже силно влияние върху продажбите Ви.

Разбира се, ако е разработена професионално и с вкус.

Поръчайте дизайн и изработка на брошури от Алекс Визия и се сдобийте с ценно попълнение към останалите печатни материали, които ползвате за реклама.

Защо да поръчате дизайн и изработка на брошури от Алекс Визия?

Нямате контрол върху това как клиентът ще разглежда Вашата брошура. Той може да погледне първо отпред или пък да се загледа в бланката за поръчка. Проучване в САЩ и Германия показва, че клиентите започват да разглеждат брошурите – пък и всички пратки с рекламни материали – откъдето си поискат и напълно непредвидимо.

Затова ще се постараем брошурата да излъчва подканящо настроение отвсякъде и където и да попадне погледът, да има нещо ярко, интересно и с приятен дизайн.

Ще изберем ясен и четим шрифт, ярки цветове и привлекателни детайли в дизайна на брошурата, за да насочим погледа към атрактивните оферти.

Как ще постигнем този ефективен дизайн на брошурите?

Като изпълним професионално следните стъпки

1. Ще определим профила на Вашия бранш. Ще проучим детайлно заданието Ви и ще проведем кратък бриф с Вас. Ще изготвим документ за официалната визия на брошурата, в която е уточнен основния стил – по-строг бизнес стил,  с пастелни тонове [ако например ще правим брошура за ресторант, бизнес център, консултантски услуги] или по-артистичен стил за брошура, насочена към туризъм, курорти, мода…

2. Ще Ви помогнем да изберете големината, формата и вида на брошурата, за да планираме дизайна правилно.

3. Ще отпечатаме брошурата на дигитална или офсетова машина, в зависимост от тиража, който желаете!

4. Ще използваме разнообразни лакови покрития и дизайнерски решения за постигане на по-ефектна визия на ключовите места в брошурата. Разполагаме с богат избор от  картони с перлен отенък и различна текстура, която придава луксозен или артистичен вид на печатния продукт. Бихме могли частично да лакираме някои зони като например логото или друг желан елемент, чрез което ще постигнем още повече привлекателност на детайла.

Няма ограничение в бройките. Можем да изготвим за Вас бутикови печатни материали в малък тираж, които да блестят в подходящия момент и да се гордеете с тях на прием или друго събитие.

5. Бихме могли да допълним за разкоша на Вашата брошура и с частично прорязване на места с режещия плотер GRAPHTEC CE6000. Ако желаете брошура с нестандартна форма, това е машината, която ще изпълни ролята на щанца за Вашият малък бутиков тираж, а защо не и за по-голям.

Характерното за нашето графично оформление е, че то би могло да се реализира дори и в един единствен брой отпечатан продукт.

Доверете се на Алекс Визия за дизайн и изработка на брошури и разгласете по ефектен начин Вашите оферти. Реализирайте продажба от всеки поглед на клиента!