Практичен подарък и ефектна реклама в едно – рекламни календари и тефтери от Алекс Визия.

Основна функция на рекламните сувенири е да се запечатват в съзнанието и да извикат точната асоциация в точния момент. Това най-често става, когато вместо безлични сувенири,  подарите рекламни сувенири с ясно послание и практична полза.

Такива са календарите и тефтерите. Всеки зает човек гледа календара и планира графика си, а колкото и да е в час с новите технологии, все ще запише нещо в тефтера. При това ще поглежда датата на календара и записаното в тефтера с голямо внимание, защото това е свързано в плановете му.

Така се оказва, че колкото и прозаични да изглеждат, календарите и тефтерите могат да бъдат доста полезни подаръци и ефективни рекламни материали.

Поръчайте изработка и дизайн на тефтери и календари от Алекс Визия. Нека Вашия бранд стои постоянно и забележимо в офиса на ключовите клиенти, показващ се от календар, закачен на стената или от тефтер, поставен на бюрото.

Защо да изберете Алекс Визия за дизайн на календари и тефтери?

Ще ги превърнем в ярки рекламни материали!

Изработваме календари и тефтери по индивидуален проект и ще изразим ярко Вашата марка и фирмен стил. Ето как:

  • Използваме първокачествени професионални картони, които издържат дълго време, без да променят формата и цвета си.
  • Разполагаме със специализирани  машини  и печатаме с точни, ярки и наситени цветове.
  • Подбираме точния шрифт, според големината, мащаба и общата визия на календарите и тефтерите. Всичко по тях се откроява и разчита с лекота
  • Печатaмe както в малък, така и в голям тираж. Ще постигнете разпространението, което сте планирали.
  • Използваме професионални картони с различнa дебелинa. Ще направим ефектна и луксозна корица от по-дебел картон, на която да изпъкне основното за компанията ви.
  • Ако желаете, ще приложим различни ефекти в дизайна календарите и тефтерите като:  блясък, частичен лак, релеф чрез топъл печат или преге.

Изработваме  РАБОТНИ КАЛЕНДАРИ  – едносекционни, двусекционни, три и четири секционни. Съобразяваме цветовата гама на главата и предлагаме различни цветови решения на секциите с календариума, така че да се съчетаят с вкус отделните два детайла (глава и секции). Целта е  да се получи красив печатен продукт, който с удоволствие бихте гледали цяла година. Можете да дадете свой дизайн или пък да го възложите на нас. Прозорчетата за работните календари  са в червено, синьо и зелено и има варианти за захващане с ластик или с щипка.

Раздайте рекламни материали с практично приложение и ярко послание. Поръчайте дизайн и печат на фирмени календари и тефтери от Алекс Визия и поставете стилно бранда си на бюрото на клиента за цяла една година. Или го закачете на стената на офиса му… като картина!