Доверете се на Алекс Визия за дизайн на каталози и спечелете симпатията на клиентите. Демонстрирайте стил и професионализъм.
Как ще подходи Алекс Визия към дизайна на Вашите каталози?
Според проучванията каталог с повече артикули се представя по-добре, защото демонстрира щедрост и отношение! По тази причина ще направим каталозите ви атрактивни визуално и подредени така, че да съберат повече оферти, да се разглеждат с удоволствие и да излъчват подходящото общо настроение.

По-конкретно в дизайна на Вашите каталози:

  • ще подредим и оформим така текстовете и снимките, че да отправите максимален брой предложения към клиентите и да изглеждате атрактивни.
  • ще комбинираме визуални ефекти, шрифтове, форми и цветове, за да излъчва каталога ви общо и бодро настроение, да се възприема леко и да задържа вниманието.
  • ще създадем впечатляваща корица на каталозите – като заложим на ярки цветове, открояващи се оферти, ясна подредба. Ще оползотворим оптимално пространството на корицата за основните ви продукти, защото според тестовете това, което е на корицата, ще се продава поне три пъти повече от артикули, представени на вътрешните страници на каталога.
  • щом уточним Вашето задание и изградим цялостна концепция за дизайн на каталозите, ще отпечатаме необходимата ви бройка на специализирани принтери, с опция за фина настройка на цветовете.
  • ще създадем ясна връзка между снимките, описанията и продуктите, както и удобна за възприемане структура – за да се ориентират лесно клиентите ви, докато разглеждат каталога
  • Ще предвидим изненадващи горещи зони в каталозите ви – които ще стимулират читателя да отвори на определени места и да разгледа внимателно определени оферти и артикули – тези, които са приоритет за вас. Ще изградим горещите зони, чрез по-ярки и наситени цветове, по-плътна и удебелена хартия, атрактивни визуални ефекти – например блясък, за което ще използваме ламиниращата машина CETENA

Така Вашите специални оферти ще заблестят пред очите на клиентите!

Поръчайте изработка на каталози от Алекс Визия, каталози, които клиентите разглеждат с интерес и настроение.