Дизайн и изработка на рекламни материали от Алекс Визия – практично и стилно решение.

Създаването на дизайн на рекламни материали е сложна и отговорна задача. Хората стават все по-мнителни към рекламите и се дразнят от непрестанните опити да им се продаде нещо.

И донякъде имат право.

Досадно е когато търговците си мислят, че разбират по-добре от теб твоите нужди и желания. Когато си мислят, че могат едва ли не да те хипнотизират. Когато са уверени, че ще се вържеш на търговските им трикове.

От Алекс Визия сме възприели друг подход към изработка на рекламни материали.

Вместо да засипваме хора с помпозни ефекти, банални техники и сложни дизайнерски концепции, залагаме на:

Човешкото!

На това, че всички Ваши рекламни материали – визитки, брошури, каталози, листовки, дипляни – ще бъдат разглеждани от мислещи хора. От хора с конкретна цел и търсещи конкретно решение.

Създаваме рекламни материали, които информират, увличат, стимулират.

Затова залагаме на следните изпитани принципи при изработка на рекламни материали:

  • Яснота – дизайнът, който създаваме не е претрупан и натрапчив, а изчистен и фокусиран, с ясна идея и ведро настроение, изразени с точните корпоративни елементи.
  • Съдържателност – след печат на рекламните материали, всичко важно за бъдеща връзка с Вас ще изпъква и ще се разчита с лекота – особено име, номер, email, адрес.
  • Стил – избираме точния кегел и подходящия шрифт, за да излъчват рекламните материали Вашите имидж и стил, да излъчват характера на изградената корпоративна идентичност.
  • Хармония – постигаме тънко съчетание между простота, стил и оригиналност на визията на рекламните материали
  • Точност на цветовете – цветовете на всички Ваши рекламни материали, ще съответстват напълно на корпоративните и ще носят на клиента чувство за приемственост и здрава връзка с Вашия бранд.
  • Подходяща дебелина и стилно излъчване на хартията – работим с висококачествения модел дигитални принтери Xerox Docucolor 250 и печатим на разнообразни картони. Използваме картони от 300 грама мат, линеарни картони и луксозни картони. Ще изработим рекламни материали с плътност и излъчване, носещи усещане за стил, отговорност и старателно граден професионализъм.

Поръчайте дизайн на рекламни материали от Алекс Визия днес!