Дизайн и печат на винили от Алекс Визия

Винила е предпочитан материал за изработка на билбордове, транспаранти, рекламни табели. Много хора намират винилната реклама за практичен и удобен вариант за брандиране на магазин, офис, търговски обект…

Доверете се на Алекс Визия за дизайн и печат на винили и ще получите:

  • Рекламни винили, които не се мачкат и се почистват лесно
  • Рекламни винили устойчиви на големи температурни разлики и силни ветрове – работим с качествени материали и печатим с качествени UV мастила. Посредством монтажна група, поставяме винилите безопасно и стабилно.

 

Избор между разнообразни видове винил:

  1. Ламиниран винил – представлява полиестерна тъкан с добавен два слоя PVC, евтин и подходящ за билбордове, транспаранти за изложения, табели.
  2. Промазан винил – представлява полиестерна тъкан, която е минала многократно през вани с втечнено PVC и пластификатори. Тази процедура прави винила гъвкав и много издръжлив на ниски температури.
  3. Перфо винил (винилна мрежа) – има същите характеристики като промазания плюс, че е надупчен, за да минава въздуха и светлината по-лесно през него, което го прави още по-устойчив. Подходящ е за брандиране на големи търговски обекти.

Свържете се с офиса на Алекс Визия в София, поръчайте графичен дизайн и печат на рекламни винили и транспаранти и на много изгодна цена ще си осигурите популярност и стилна реклама.