Поръчайте професионална изработка на лого дизайн и се настанете трайно в съзнанието на точните хора.

Логото е знаковата, визуална, стилистична визитка на всеки бизнес. То се превръща в ярка образна асоциация за бизнеса и затвърждава подходящите представи в съзнанието на клиенти и партньори.

Всяка фирма се нуждае от такъв стилизиращ и обобщаващ философията й знак.

  • За да е разпознаваема
  • За да е свързвана с конкретни ценности
  • За да е ярък образ и притегателен център в ума на точните хора

Обърнете се към Алекс Визия създаване на лого дизайн и вижте характерния образ на Вашия фирмен стил. Нека логото ви се превърне в самостоятелен и мощен маркетингов инструмент, който впечатлява и стимулира.

Защо да изберете Алекс Визия за дизайн на Вашето лого?

Ще зададем точни, конкретни и насочващи въпроси и ще обмислим задълбочено концепцията за лого дизайн. Ще опознаем бизнеса, философията му, политиката на фирмата, клиентите, партньорите, целите, приоритетите, амбициите. Това ще ни бъде полезно за  правилната посока  на проекта.

Ще дефинираме ясно точния предмет на дейност, ще отделим и анализираме ключовите елементи от Вашите послания и фирмен стил.

Целта е да създадем лого, което говори, приканва – точните хора!

Ще ви зададем фокусирани въпроси, за да оформим основното послание, което трябва да излъчва Вашето лого и ще Ви помогнем да прецизирате заданието си. Дори и да не сте сигурни какво точно искате, ще Ви насочим в процеса на работа. Имаме опит и знаем, че някои от най-сполучливите концепции за лого се раждат в движение на прима-виста. След като уточним концепцията, ще създадем няколко варианта на лого, които ще обсъдим с Вас, от които ще тръгнем, за да стигнем до правилния завършен знак.

Водени от детайлно техническо задание:

  • ще мащабираме лого дизайна точно, според вашите идеи и визия
  • ще го адаптираме към съответните рекламни площи – от визитка до билборд.

За да се впише идеално логото в рекламната ви стратегия и да предава конкретно послание от  визитки, рекламни сувенири, брошури, постерибилбордове и всичко, свързано с Вашата реклама. Именно това е ТОТАЛ ДИЗАЙН. Логото Ви – навсякъде!

Поръчайте лого дизайн от Алекс Визия – и се настанете трайно в съзнанието на точните хора!