Стилна реклама при всяка бизнес комуникация с папки и бланки, изработени от Алекс Визия.

Папка, бланка и визитка  са елемент от бизнес комуникацията, който буди доверие и обещава професионализъм и сериозно отношение. Това ги превръща в значим фактор за утвърждаване на корпоративната идентичност. Те са постоянно пред очите на клиентите и партньорите Ви.

Фирмените папки и бланки носят духа на компанията в процеса на работа. По този начин приобщават служителите към фирмената идентичност и издават на клиентите и партньорите, че сте прецизни, изпипвате всички детайли и държите на бизнеса си и на посланията, които излъчвате.

За да съчетаете напълно, стилно и креативно тези ефекти, поръчайте дизайн на папки, бланки и визитки от Алекс Визия. Нека всички Ваши офис материали  Ви представят като надежден партньор.

 

  • Печатаме в богата палитра от цветове и видове хартия. Ще отразим точно корпоративните цветове и ще постигнем дебелина на папките и бланките, която ги прави убедителни и стабилни пред клиентите и бизнес партньорите.
  • Работим със специализирани машини за печат с разнообразни визуални ефекти.

С такъв дизайн Вашите рекламни материали ще създават специален характер на бизнес комуникацията, ще увличат за ползотворни преговори .

Поръчайте брандиране на папки и бланки от Алекс Визия и покажете уважение към собствения имидж и с най-дребните детайли. За да вдъхновите вашите клиенти и бизнес партньори!