Заложете на професионален дизайн на постери и плакати от Алекс Визия.

Замислете се какво преследвате с поставянето на плакат или постер. Привличане на внимание. Споделяне на информация. Призоваване. Демонстриране на визия и предложение. И всичко това трябва да се постигне за миг. С един поглед. Докато човек бърза за някъде.

Това налага да се разчита на изпипан дизайн, ясна визия и ярки елементи. Дизайнът на плаката или постера трябва да накара човек да спре, да се загледа, да възприеме. И да издържа по-дълго време без промяна.

Точно това ви предлага дизайнът на Алекс Визия. Плакати и постери, които внезапно спират погледа. Такива, които привличат внимание, информират и се запомнят.

Как Алекс Визия постига този ефект?

С прагматизъм и професионализъм в създаването на дизайн, с професионална техника и качествени материали!

Ето стъпките в процеса по дизайн и печат на постери и плакати от Алекс Визия:

  1. Разясняване на концепцията за дизайн на постери и плакати. Ще уточним какво точно искате да съобщите, какъв е поводът, събитие, концерт, или нов продукт, какъв е вашият фирмен стил, кое е основното послание, кои са основните корпоративни елементи.
  2. Уточняване на Вашите клиенти. Ще изясним точните цветове, настроение, информация, които искате да предадете на клиентите.
  3. Открояване на важните елементи в дизайна на постера/плаката. В създаването на плакат ще създадем изчистена визия, която съобщава най-важното по ярък и атрактивен начин.
  4. Време е за печат на постери и плакати. Събитието е скоро! Не се колебайте и пуснете запитване към нас за дизайна и изработката им. Без ограничение в тиражите.
  5. А хартията? Използваме здрава, плътна хартия за постери и плакати. Работим с професионални материали  и гарантираме устойчивост и блясък на вашите постери и плакати. Ако са в голям тираж, натоварваме офсетова машина с отлично качество на цветовете. А ако искате бутиков плакат или просто няколко броя, тогава печатаме с екосолвентни мастила на дигитален принтер с брилянтно качество. Цените за този тип услуга в Алекс Визия са по договаряне.