Ако притежавате търговски обект, който работи до късно и очаквате най-рентабилните си продажби именно вечер, определено се нуждаете от светеща реклама

Нека рекламата бъде светлина!

Поръчайте изработка на светещи кутии за реклама от Алекс Визия. Създайте ярък ориентир и мощен стимул за покупка в едно.

С дизайн на светещи кутии от Алекс Визия, Вашият бизнес ще има 24 часа активна визия и работеща реклама.

Защо да изберете Алекс Визия за изработка на светещи кутии?

Светещите рекламни тела са много ценни за всеки, който разчита на добър оборот предимно вечер. Но ако светлинната реклама не е достатъчно ярка, привлекателна и открояваща се, в по-късните часове на денонощието ще трябва да разчитате най-вече на редовните си клиенти – тези, които живеят в съседство и знаят какво предлагате.

А това често е недостатъчно. Трябват ви повече и по-разнообразни продажби, за да е рентабилен бизнесът. Трябват ви продажби и от случайни минувачи, които забелязват магазина или заведението ви и се отбиват на път за някъде.

Какво предлага Алекс Визия в изработката на светещи кутии?

Ще създадем атрактивно светещо предложение. 24-часова активна визия и работеща реклама! Рекламна табела, която се вижда еднакво добре и през деня и през нощта.

След внимателен оглед на мястото, ще преценим какъв дизайн на светеща кутия е подходящ. Дизайн, който едновременно се вписва в обстановката и ви откроява. И ще предложим:

  • Разнообразни размери и форми на светещите кутии.
  • Изработка на светещи кутии с подходящи цветове – за да се виждат отдалеч и да пасват на характера на Вашия бизнес.
  • Ярко и контрастно изображение на светещите кутии – ще предложим по-плътни цветове и шрифт на надписите на светещата кутия, които се разчитат отдалеч, защото компенсират задното осветяване. Това е много важно, защото светещият фон може да затрудни разчитането. Затова ще отделим специално внимание на контраста на изображението за вашата светеща рекламна кутия и ще отпечатим изображението с наситени цветове и оптимална резолюция – 1200×1200 dpi
  • Печат на първокачествено PVC фолио и винил – при изработка на светещи кутии използваме материали и детайли, които позволяват фина сглобка и качествен печат, така че надписите и изображенията да изглеждат перфектно както отблизо, така и отдалеч.
  • Качествен печат върху всякакви повърхности – разполагаме с професионални машини за печат върху плексигласи и всякакви други повърхности, които отпечатват плътно и трайно изображение.
  • Разнообразни опции – предлагаме PVC фолио, печат върху беклит филм, подходящ за директен печат със солвентни и екосолвентни мастила, печат върху винил за задно оцветяване, рекламни букви, отпечатано фолио, залепено върху плексиглас опал, директен печат върху самия плексиглас опал, светещи кутии тип *city light /ракети.

*Сити лайт e светеща кутия за външно приложение, обикновено ситуирана около търговски вериги или градски автобусни спирки. Визията се печата на хартия и се поставя в кутията, където посредством луминисцентни лампи бива осветена .

Поръчайте изработка на светещи кутии от Алекс Визия и бъдете забележими по всяко време. Покажете ярко, че сте бизнес, който не спи!