Поканете ценните си гости със стил и визия – с Алекс Визия.

Предстои ви значимо събитие? Може би бал? Сватба? А може би е корпоративно събитие? Отбелязвате годишнина от основаването на Вашата компания?

Какъвто и да е случаят, искате всичко да е изпипано. От начало до край. От поканата до финала на партито!

Искате да покажете лично отношение още с поканите?

Доверете се на Алекс Визия за дизайн и печат на покани за Вашето събитие. Обещаваме лично отношение към създаване на визията на Вашето лично отношение!

Ще усетим точното настроение на Вашия повод и ще създадем дизайн на фирмени покани, които са истински комплимент за ценните ви гости.

Изработваме разнообразни покани за събития:

 • Покани за фирмено парти
 • Покани за сватба
 • Покани за балове и концерти
 • Покани за рожден ден

Ще ви ориентираме в оформянето на идеята така, че с поканата да покажете искрено уважение към всеки гост. И да го накарате да се почувства ценен и желан на Вашето събитие.

Предлагаме индивидуален дизайн на покани, според повода и характера на предстоящото събитие и сглобяваме в единна концепция за дизайн на всички компоненти:

 • Шрифт – подбираме прецизно шрифта, според темата на събитието, посланието, настроението, гостите
 • Цялостна визия – създаваме както строги, делови бели покани, съдържащи лого и фирмено послание, така и закачливи АРТ картички с вложка и панделка, носещи настроение и лекота.
 • Цветове – на професионални принтери печатаме покани с точни и ярки цветове
 • Разнообразие от материали – изработваме покани от разнообразни луксозни картони, които ще ви предоставим като мостри
 • Ако желаете да придадете луксозно излъчване  на печатното изделие, изберете перлен картон и заложете на златен или сребърен акцент. Машината XEROX 1000i дава възможност за печат със златен и сребърен тонер, както и с такъв, чиито ефект имитира 3D лак. Тeзи ефекти биха придали уникален и тържествен вид на Вашата покана.

Ще изготвим покани, които допадат и на най-суетния ви клиент! Защото ще са създадени специално за него! Ще демонстрират уважение и ще го предразположат да бъде част от духа на вашето събитие.

Какви са цените за изработка на покани за събития от Алекс Визия?

 • За изработка на АРТ покани с размер на пощенска картичка цената е 2 лева на бройка. В услугата е включена и допълнителна ръчна работа като перфорация, влагане на допълнително листче със специално послание за госта, връзване на панделка.
 • За изработка на строги и делови покани от хромов картон (300 гр.) с размер на пощенска картичка цената е 1 лев на брой.

Цените на поканите са с включен дизайн.

Ще ви излезе по-изгодно, ако разполагате с готов файл за печат. В такъв случай, за брой картичка на хромов картон от 300 гр. цената е 0.60 лева.

Доверете се на Алекс Визия за дизайн и изработка на покани и покажете на всеки гост колко го цените и колко искате да присъства на вашето събитие.

Предайте на гостите си посланието, че най-скъпият подарък за Вас ще е тяхното присъствие!