Дизайн и печат на външна реклама от Алекс Визия

Реклама, която се състои само от текст, много по-трудно привлича вниманието. И ако помислим реалистично, трябва да признаем, че потребителите първо забелязват и разглеждат илюстрациите, а след това се зачитат в текста. Причината е тривиална – просто гледането на привлекателна илюстрация не изисква такива умствени усилия, каквито изисква четенето.

Затова хората се зачитат в текста на една външна реклама, най-вече ако първо са привлечени достатъчно от илюстрацията. Така че, когато ще инвестирате във външна реклама, погрижете се тя да бъде с атрактивен дизайн.

Само атрактивният дизайн на външната реклама – плакат, билборд, транспортна реклама, рекламни табели – може да накара минувачите да се загледат.

Представете бизнес си по най-добрия начин пред вашите потенциални клиенти, поръчайте дизайн на външна реклама от Алекс Визия.

Как работи екипа на Алекс Визия?

Ще изкараме предложението ви сред хората така, че да не могат да го подминат:

  1. Всички видове външна реклама за вашия бизнес, за да постигнете комбиниран ефект – дизайн на билбордове, плакати, транспаранти, пана, рапет, каст фолио за автомобили, банери, неонови табели, светещи кутии… Така ще осигурите повече канали за външна реклама и повече начини да впечатлите клиентите с посланията си.
  2. Качествени материали и дълготрайност. Ще изработим рекламните пана, билбордове, табели с професионални материали и подсилени фолиа, дълготрайни и издръжливи на всякакви условия.
  3. Богат избор на големина и форма. Изработваме обектите за външна реклама с всякакви размери, правим печат върху най-различни плоскости и ги изрязваме с всякакви форми, с помощта на професионални режещи плотери. Така дизайнът на Вашата външна реклама ще отговаря напълно на заданието, на специфичните Ви изисквания и на мястото, за което сте ги предвидили.
  4. Най-висок клас екосолвентен принтер Mutoh позволява по-цветен и ярък дизайн на външната реклама. Запаметимостта на външната реклама е два пъти по-голяма, когато илюстрациите са цветни. Всеки билборд работи най-добре, ако се използват силни и чисти цветове. Алекс Визия разполага с последните модели от серията професионални екосолвентни принтер Mutoh, които калибрират фино и печатат с резолюция 1200 dpi много ярки, точни и наситени цветове
  5. Ще направим упътващата информация четлива и забележима. Професионалните екосолвентни принтери Mutoh позволяват да се постигнат ярък акцент и ясен контраст, устойчиви на време и атмосферни влияния. Няма риск цветовете да избледнеят бързо, защото работим с най-висок клас материали , които издържат на ултравиолетови лъчи и влага

Съществено предимство на принтерите Mutoh е, че размерът на капката при печат на плакати може да варира от 3.5 до 35 пиколитъра и така да се постига оптимална наситеност на цвета и при най-дребните детайли на изображението. Това ни позволява да откроим тези детайли от Вашите билбордове, плакати, табели, които носят чара на корпоративната ви идентичност и остават в паметта.

Откроете вашия бранд от конкуренцията! Поръчайте изработка и дизайн на външна реклама от Алекс Визия!