В доста ситуации малките детайли са решаващи за крайния резултат. Що се отнася до корпоративна идентичност, взискателността е ключово условие за успех.

Изпипан детайл, който може да демонстрира Вашата взискателност и да подчертае бранда са професионално изработените фирмени баджове. Те носят ползи най-малко в 2 посоки:

  • Улесняват общуването с клиенти и партньори на събития, конференции, изложения.
  • Засилват увереността на служителите, обвързвайки ги с корпоративната идентичност.

Условие за това е дизайнът и печатът на баджовете да са изпълнени професионално.

Какво ще направи Алекс Визия за изработката на Вашите баджове?

Ще ги превърне в стилен аксесоар, който се носи с гордост на изложения, специални събития, конференции. Изработваме баджове с всякакви форми и размери за всякакви поводи и обстановки.

Какъв е нашият подход?

  1. Изработваме дизайн на баджове с изчистен  дизайн, който излъчва характер.
  2. Открояваме ключовата информация на баджовете, за да улесним разпознаваемостта и общуването между Вашите служители и клиентите. Подчертаваме името и длъжността  с внимателно подбран шрифт, който се разчита и от по-голямо разстояние.
  3. Правим забележимо логото върху баджа. Подчертаваме стилно детайлите от корпоративната визия, за да бъде баджът ефектен рекламен елемент. Така служителите Ви ще са сплотен екип и ще носят баджовете с гордост и вдъхновение.
  4. Осигуряваме максимален детайл в дизайна на баджовете, за да бъдат изразени напълно и ясно важните елементи от корпоративната идентичност. Дигиталната машина Xerox Docucolor 250 притежава отлична разделителна способност и позволява тотален контрол над процеса на печат на баджовете. След отпечатването, баджовете се ламинират за устойчивост от намокряне и замърсяване.
  5. Изработваме баджове с точните плътност и дебелина, за да стоят стабилно и да са удобни за носене.
  6. Предлагаме както голям, така и малък тираж.

Баджовете са дребен детайл, но са директно пред очите на клиентите в подходящата атмосфера. Превърнете ги в достойна част от настроението на служителите и излъчването на бранда!