Разгласете евтино и бързо офертите си – поръчайте дизайн на флаери, листовки и дипляни от Алекс Визия.

Ако искате да разпространите бързо актуална информация, да представите нов продукт, или да съобщите за привлекателна промоция, флаерите, листовките и дипляните са евтино и ефикасно решение за Вас.

С тези рекламни материали можете бързо и евтино да разгласявате информация за специални оферти, отстъпки, намаления. А можете и срещу малка сума да правите разнообразни маркетингови тестове – особено ако съчетаете разпространението на дипляни, листовки и флаери с разпращане на друг тип рекламни материали.

Поръчайте дизайн и печат на флаери, рекламни листовки и дипляни от Алекс Визия, направете бърз и евтин тест, разгласете офертите си и реализирайте повече продажби.

Защо да поръчате дизайн и печат на флаери, листовки и дипляни от Алекс Визия?

Заради няколко ценни за вашия директен маркетинг неща:

  • Бързина – ще изградим ефектен дизайн и ще отпечатаме рекламните материали много бързо. Ако идеята за дизайн е ясна, още същия ден! Така ще можете да отправяте специалните си оферти навреме, когато са най-актуални. И много важно – ще можете да отправите нови предложения към предишни Ваши клиенти, които наскоро са закупили нещо от вас и биха откликнали
  • Качество на печата – работим с професионални принтери за изработка на дипляни, флаери и листовки, които печатат с първокачествени екосолвентни мастила и позволяват фина настройка на цветовете. А отпечатъкът е ярък, дълготраен и устойчив. И тъй като цветните флаери и дипляни осигуряват повече отговори, доверявайки се на професионалните ни принтери, ще увеличите възможността за бърз резултат.
  • Професионална типография – ще приложим подходящ шрифт, който да се разчита лесно върху избрания цвят на флаерите и листовките.
  • Индивидуално отношение и подкрепа – ще подходим индивидуално към Вашата поръчка и ще вземем присърце Вашата цел. Ще ви помогнем да оформите желаната визия, ще разучим ценното в офертата ви и ще го направим ярък акцент от дизайна на флаерите, листовките и дипляните.
  • Разнообразни възможности за тираж – ще можете да направите тестове с разнообразен тираж, да опитвате различни варианти и да разберете кои оферти работят най-добре.
  • Разнообразни формати – отпечатваме флаери, листовки, дипляни на А3, А4, А5… В какъвто формат пожелаете. Също така изработваме дипляни с една, две или три гънки.

Разчитайте на професионален подбор на шрифтове, привлекателна типография, точни и ярки цветове, приятна подредба. Разчитайте на атрактивна визия, бързина и качествен печат на флаери, дипляни и листовки, които привличат и стимулират.

Разчитайте на Алекс Визия!